Leveransvillkor

Vi på AgustEco ger alltid dig som kund rätt att kontrollera funktion och finish på produkten. Om du inte skulle vara nöjd med ditt köp så kan du självklart ångra och returnera dina produkter till oss inom 14 dagar efter att du mottagit dem. Vänligen kontakta oss för ett returnummer och bokning av returfrakt, skicka inte tillbaks några produkter utan detta.

Vi förbehåller oss rätten att vid en eventuell retur av vara att göra ett värdeminskningsavdrag om varans skick har förändrats i sådan utsträckning att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra ett avdrag på försäljningspriset.

Återbetalning sker inom 14 dagar efter det att vi har mottagit meddelande om att du nyttjar din ångerrätt. Vi förbehåller oss dock möjligheten att invänta bevis om att returen är avsänd till oss alternativt när vi har mottagit returen. Då sker en utbetalning inom 5-7 bankdagar. Utöver eventuellt värdeminskningsavdrag så står du också för returfraktkostnaden på 3500 kronor. Vid retur från Norrland tillkommer ett tillägg på 1000 kronor för returfrakt.

För att kunna hantera dina beställningsuppgifter, adress och namn. Ring oss gärna på vårt huvudnummer för att få hjälp med din retur. Vi bokar sedan en returfrakt.

Du kan även använda dig av Konsumentverkets standardformulär som du kan ladda ner här.

Vid eventuellt utnyttjande av din returrätt utan att vi bokar frakten så betalar du för fraktkostnaden och har således även transportansvar. Returer skall skickas till vårt lager på Norra Fabriksgatan 11,  360 60 Lammhult.

Transportansvar innebär att du ansvarar för att din försändelse kommer fram hela till oss. Använd gärna ett alternativ där du kan spåra försändelsen.

Vid köp av en specialprodukt som inte finns på hemsidan gäller inte ångerrätten. Exempel på detta är om du köper t.ex. en pumpbrunn för att hantera lokala förhållanden.

Vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.

Om du har börjat installera reningsverket och grävt ner det helt eller delvis gäller inte ångerrätten. Funktionen är naturligtvis garanterad via den vanliga tvåårsgarantin på reningsverket.