Bli entreprenör för AgustEco

VI SÖKER FLER ENTREPRENÖRER

AgustEco växer snabbt över hela landet. Vill du representera ett minireningsverk som uppfattas som bättre, billigare, lönsammare, enklare och mer miljövänligt på marknaden?

Vår unika patenterade femkammarrening ger dig som entreprenör unika fördelar, fler uppdrag och mer pengar över på sista raden.

ETT KOMPLETT ERBJUDANDE

Våra minireningsverk finns i många storlekar från 1 person till 200 000 personer som standard. Alla våra reningsverk bygger på samma princip som stora reningsverk, med fem kammare och vår patenterade VFL® lösning – VattenFlödesLabyrint.

Det innebär att det alltid bara är en enda enhet att gräva ner och att reningsverken alltid uppfyller hög skyddsklass och utloppsvattnet får släppas var som helst. Inga mer efterpoleringssteg och infiltrationsbäddar.

Fyll i vårt formulär nedan så skickar vi vår prislista för entreprenörer / åf

INSTALLATIONSHJÄLP PÅ PLATS

Det skall vara enkelt att sälja och installera AgustEco minireningsverk. Vi ger er all utbildning för att installera och köra igång reningsverken, men vi ställer också alltid upp med igångkörning, hjälp, problemlösning, service eller ansökningar till kommunen när det behövs.

Första gången en ny entreprenör gräver ner ett reningsverk är vi alltid med och hjälper till med igångsättningen och utbildar entreprenören på plats utan extra kostnad.

ENKELT, SMIDIGT & PRISVÄRT

Tack vare att vi massproducerar minireningsverket till 50 länder kombinerat med en unik, patenterad design i en enda enhet så blir det enklare och billigare för dig att sälja och installera våra minireningsverk.

Det innebär fler affärer och mer pengar på sista raden för dig som entreprenör jämfört med dyrare reningsverk med flera enheter som tar längre tid att installera.

KVALITET & PRIS

AgustEco säljs i 50 länder och våra minireningsverk har över trettio godkännanden runt om i världen, bland annat från Svenska RISE/Statens provningsanstalt, CE och PIA. Samtliga av våra reningsverk uppfyller alltid hög skyddsklass.

AgustEco´s reningsverk är ett av de mest prisvärda reningsverken på marknaden. Kombinera certifierade och vältestade reningsverk med 10 års garanti och snabba leveranser, ett bra recept för nöjda entreprenörer och kunder.

Standardstorlekar från en till 200 000 personer

Vi har alla storlekar i lager för snabb leverans.

En enhet med alla komponenter integrerade

Med AgustEco behöver du inte installera något inomhus, enkelt och smidigt

Korta leveranstider

Våra leveranstider efter bekräftad beställning är 1-2 veckor

P.I.A certifikat

Våra minireningsverk är godkända enligt både P.I.A, SP och flera andra, en kvalitetsstämpel.

VFL – vattenflödeslabyrint – unik, patenterad biologisk rening

VFL innebära tt vi kan göra hur stora eller små reningsverk som helst mellan 2 -200 000 personer

Större behov – köp en större eller koppla ihop flera mindre

Då vårt system är helt skalbart kan du välja vilken lösning som passar bäst, en stor eller flera mindre

Minimalt underhåll och enkel hantering

Våra reningsverk använder minimalt med flockningsmedel för fosfor och genererar mindre mängder slam, vilket innebär färre servicebesök och tömningar för dig som kund.

Inbyggd forsfor källa

I vissa kommuner behövs det en fosforkälla. Behövs det monteras den direkt i mini-reningsverket. Enkel installation minimalt med underhåll

SP godkänd

AgustEco har en rad godkännanden i en rad länder, bl.a. i länder med hårdare krav än Sverige. Här i Sverige har vi förutom det vanliga CE-godkännandet också dokumenterat vår höga reningsgrad hos ett oberoende testinstitut, SP.

Fyll i formuläret om ni önskar bli återförsäljare och underleverantörer till AgustEco.